Setup Menus in Admin Panel

Yard sale 2019

Studentska organizacija Unija studenata FON-a u saradnji sa najvećom menadžment konsalting organizacijom u regionu, Case Study Club-om, organizuje drugi put zaredom projekat Yard Sale.

Yard Sale je projekat edukativnog i takmičarskog karaktera, koji za cilj ima da približi studentima čin prodaje, a ovogodišnja tema projekta je Internet of things – telekomunikacije. Studenti će imati priliku da se, kroz interaktivna predavanja i radionice, susretnu sa konceptom ‘’pitch-a’’, poboljšaju veštine prodaje i budu u centru dešavanja. Projekat se održava 12, 14. i 19. maja na Fakultetu organizacionih nauka.

Učesnici se mogu prijaviti pojedinačno ili u timu od 2 osobe. Ukoliko se prijave pojedinačno, drugi član tima će im biti dodeljen, što je odlična prilika za nova poznanstva i razvijanje timskog duha. Prijave za Yard Sale će biti otvorene do 9. maja 2019. godine i broj timova je ograničen! Učešće na projektu mogu ostvariti popunjavanjem prijave na sledećem linku: http://bit.ly/yardsale2019
Projekat Yard Sale je odlična prilika za sve one koji žele da unaprede svoje veštine, budu u centru dešavanja i oprobaju se u jednoj novoj ulozi!

Za sve dodatne informacije možete posetiti facebook stranicu Yard Sale ili instagram profil yardsale_usf!

2019-05-09

© 2017 All rights reserved fonovcentar.rs

X