Setup Menus in Admin Panel

Evaluacije za predavače

Evaluacija za organizacioni tim

Krajem aprila, hodnicima Fakulteta organizacionih nauka, harao je nepoznat lik krijući se ispod crne maske. Zbunjeni studenti nisu mogli da prepoznaju ko ih to konstantno prati, dodiruje kosu i poklanja parče papira sa skraćenicom ZPMVS2018. Pričalo se da se sprema veliki povratak iskaza Zakona koga se svi studenti plaše. Ali ne brinite, FON-ov Centar za razvoj karijere ove godine na svoju veliku ‘’pozornicu’’ vraća Znanjem protiv Marfija i spaja ga sa Vrućom stolicom, da zajedno sa svim studentima pobedi Marfijeve zakone.

 

Deo posvećen projektu Vruća stolica održaće se 20.maja na Fakultetu organizacionih nauka. Studenti će imati priliku da se upoznaju sa glavnim procesima selekcije kompanija Delhaize Serbia i ManpowerGroup, dok će Mila Zavođa otkriti male tajne HR-a.

 

Kažu da je dobra priprema uvek pola odrađenog posla. Mi vam nudimo jedinstvenu priliku da se dobro pripremite za razgovor za posao, a uz sve to i mogućnost da se zaista i oprobate u stečenim veštinama, na simulacijama intervjua u vrhunskim kompanijama. Ne preostaje vam ništa drugo do toga da se prijavite, i postanete deo ovogodišnjeg projekta ‘’Znanjem protiv Marfija’’ ujedinjenim sa ‘’Vrućom stolicom’’ čineći savršeni premireju novog ‘’Marfija’’!

© 2017 All rights reserved fonovcentar.rs