Setup Menus in Admin Panel

Social Impact Award Serbia

Ako imaš:
– ideju koja može da doprinese rešenju društvenog ili ekološkog problema
– između 15 i 30 godina

Social Impact Award konkurs je prava prilika za tebe. Ako prijaviš svoju ideju do 1.6.2019. postoji mogućnost da osvojiš edukaciju, mentora i finansijsksu podršku koja će ti pomoći da svoju zamisao sprovedeš u delo.

Social Impact Award je najveće omladinsko edukativno takmičenje na temu društvenog preduzetništva. Organizuje se u 20 zemalja na tri kontinenta, a u Srbiji ovo takmičenje organizuje udruženje Razlivalište.
Social Impact Award je sa svojim saradnicima – Erste bankom, VIP mobile, L’oreal, Coca – Cola HBC Srbija i Austrijskom razvojnom agencijom obezbedila nagradu od 1500 evra za sve pobedničke timove koju treba da iskoriste za započinjanje svog biznisa. U nagradu za pobednike ulazi i mentorska podrška i put u Ukrajinu na svetski Social Impact Award samit, kome će prisustvovati pobednici iz svih zemalja gde ovaj program postoji.

Konkurs za Social Impact Award nagrade je otvoren do 1.6.2019!

U međuvremenu, Razlivalište održava karavan besplatnih radionica po Srbiji, kao i takmičenje tako su i sve radionice totpuno besplatne a mogu da učestvuju svi bez obzira na ambiciju za učešćem na takmičenju! Na radionicama se bavimo temom društvenog preduzetništva i svi polaznici će biti u prilici da naučite kako da razrade ideju do biznisa, kako se određuje ciljna grupa, pravi biznis plan, kontaktiraju donatori i još mnogo toga.

Sada možeš da ostvariš svoje ideje, pomogneš društvu i postaneš društveni preduzetnik!

Prijavi se i ulaskom u finale takmičenja stičeš tromesečni period inkubacije tokom kojeg ćeš usavršavati i razvijati svoju ideju uz mentorsku podršku i radionice a ako osvojiš jedno od prva tri mesta tvoje su i vredne nagrade – 1.500€ početnog kapitala, nastavak mentorskog programa i besplatno učešće na svetskom SIA samitu u Kijevu!

Kako da se prijaviš na SIA konkurs?

Lako – link za prijavu je ovde https://serbia.socialimpactaward.net/prijavi-se/,
a vodič za apliciranje možeš pronaći na ovom linku
https://serbia.socialimpactaward.net/vodic-za-apliciranje/.

Popunjavanje aplikacije možeš da započneš kad želiš, bitno je da je završiš i pošalješ pre 1. juna 2019.

Srećno!

2019-05-09

© 2017 All rights reserved fonovcentar.rs

X