Setup Menus in Admin Panel

Program “Kadar da budem kadar”

Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 9. do 13. decembra 2019. godine.

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

Šesnaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: komunikacione veštine, prezentacione veštine, upravljanje vremenom, lični brend i timski rad.

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci kompanija, Delhaize Serbia, GI group, DHL International kao i nezavisni treneri iz oblasti razvoja kadrova. Realizaciju ovog ciklusa programa podržala je kompanija Nestle Adriatic S.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 450 polaznika i 60 predavača i trenera.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga!

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi na sajtu Centra, kojem možete pristupiti preko dugmeta ispod.

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 4. decembra 2019. godine. Broj mesta je ograničen a prijava neophodna.

2019-11-21

© 2017 All rights reserved fonovcentar.rs

X