+381693863046 office@fonovcentar.rs

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i kompanija Telenor Common Operation pozivaju studente završnih godina osnovnih i master studija i diplomirane studente Matematičkog, Elektrotehničkog fakulteta i  Fakulteta organizacinih nauka Univerziteta u Beogradu da se prijave za posetu kompaniji Telenor Common Operation koja će se održati u utorak, 9.maja 2017.godine sa početkom od 12 časova.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u poseti kompaniji Telenor Common Operation, pozivamo vas da se prijavite do ponedeljka, 8. maja do 9 časova popunjavanjem formulara koji se nalazi na sledećem linku: http://skr.rs/vcU

Studenti će biti u prilici da od predstavnika menadžement tima saznaju više o kompaniji i modelu rada, a inženjeri iz različitih sektora kompanije će sa učesnicima posete govoriti o svojim internacionalnim iskustvima i karijernom putu u okviru Telenor Grupe.  Predstavnici sektora za ljudske resurse će sa mladima podeliti više informacija o politici zapošljavanja, prilikama za profesionalni razvoj zaposlenih i programu letnje prakse koji će biti organizovan za studente završnih godina.

Ova poseta realizuje se u okviru programa “Saznajte iz prve ruke” koji Centar za razvoj karijere realizuje dugi niz godina sa ciljem da poveže poslovnu zajednicu sa studentima i mladim diplomiranim studentima. Cilj je da se na ovaj način mladima sa Univerziteta u Beogradu pruži podrška u razvoju znanja i veština, koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.U programu „Saznajte iz prve ruke“ do sada je učestvovalo preko 40 različitih kompanija koje su ugostile više od 1250 studenata Univerziteta u Beogradu.

Telenor Common Operation (TnCO) je regionalna kompanija koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti informacionih tehnologija i telekomunikacija drugim kompanijama u okviru Telenor Grupe. TnCO je osnovan 1.oktobra 2013. godine, i isti je u 100% vlasništvu Telenor Grupe. Kompanija zapošljava preko 800 ljudi iz 4 zemlje u regionu. Sedište kompanije je u Budimpešti (Mađarska), dok su predstavništva smeštena u Beogradu, Podgorici i Sofiji. Telenor Common Operation trenutno svoje usluge čini dostupnim za čak 7 Telenor Kompanija: Telenor Mađarska, Telenor Srbija i Crna Gora, Telenor Bugarska, Telenor Danska, Telenor Švedska kao i Global Wholesale.