Setup Menus in Admin Panel

Kadar da budem kadar

Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 17. do 21. decembra 2018. godine.

Četrnaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: poslovna komunikacija, timski rad i generisanje ideja, lična efikasnost, metode upravljanja ljudima, kreativnost i rešavanje problema

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci i top menadžment kompanija, Mercator S, Delhaize Serbia, SR Technics, Telekom Srbija i Advance Response International. Realizaciju ovog ciklusa programa podržale su kompanije Nestle Adriatic S.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo skoro 400 polaznika i 60 predavača i trenera.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga!

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi na stranici www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kadar-da-budem-kadar

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 12. decembra 2018. godine. Broj mesta je ograničen a prijava neophodna.

2018-12-02

0 responses on "Kadar da budem kadar"

Leave a Message

Your email address will not be published.

© 2017 All rights reserved fonovcentar.rs

X