Setup Menus in Admin Panel

Izaberi svoj karijerni pravac u IT-ju

Startup vs Kompanija vs Freelance

Zainteresovanima ćemo predstaviti prednosti i nedostatke svakog od ova tri načina, a na njima je da odluče koji će pravac izabrati. Šta je to što kompanija može da ponudi jednom IT-ijevcu u cilju njegovog razvoja? Kako funkcioniše jedan startap tim koji se bavi softverskim rešenjem? Na kojim platformama je najbolje frilensovati i i kako se dolazi do značajnijih klijenata?
Događaj će se održati 29. januara sa početkom u 18 časova u In Centru. Govornici koji će sa nama podeliti svoja iskustva u IT svetu su:
Petar Slović, Tehnički koordinator @Quantox Technology – Quantox Technology je jedna od najznačajnijih i najvećih IT kompanija u Srbiji. Ona pruža kreativna rešenja koja omogućavaju prave rezultate kroz talenat, maštu i pravu strast za umetnošću veb dizajna i razvoja. Petar Slović rukovodi timom od 40 ljudi na 4 lokacije – Beograd, Čačak, Kragujevac i Niš. Intervjuisao je takođe na stotine kandidata za pozicije Front End, NodeJS i Blockchain.
Nikola Ćurčić, CEO @Trusteed – Trusteed je startap koji se se bavi data science tehnologijom na društvenim mrežama – analizom i dubokim razumevanjem podataka sa Instagrama u cilju unapređivanja efikasnosti Instagram naloga korisnika. Oni su svoju ideju razvijali kroz mentorski program Startap centra Ekonomskog fakulteta i imali su priliku da svoje softversko rešenje predstave pred više od 700 tehnoloških kompanija.
Željko Crnjaković, Freelancer & Osnivač agencije Solutium – Granica između frilensinga i preduzetništva je jako tanka, a Željko će nam detaljnije ispričati svoje iskustvo u obe sfere. Njegova agencija Solutium nudi kompletnu produkciju marketinškog digitalnog sadržaja. Sem toga, koordinator je Start It centra i InfostudHuba u Subotici te je u konstantnoj interakciji sa IT zajednicom.
Događaj je otvoren za sve zainteresovane uz prijavu na info@incentar.org

2019-01-21

0 responses on "Izaberi svoj karijerni pravac u IT-ju"

Leave a Message

Your email address will not be published.

five × 4 =

© 2017 All rights reserved fonovcentar.rs

X