Setup Menus in Admin Panel

Projekat FONup usmeren je na motivisanje i informisanje mladih o Start up projektima u sferi informacionih tehnologija

Prepoznali smo prostor za pokretanje novog projekta pod nazivom FONup, koji će pre svega biti orijentisan na pokretanje Start up-a u IT industriji.

Osnovna ideja i cilj ovog projekta biće da se studenti informišu, upute i motivišu za rad na Start-up projektima, pretežno sa aspekta informacionih tehnologija. Kroz predavanja i radionice, pomoći ćemo studentima da pronađu način na koji svoje ideje mogu sprovesti u delo.

Projekat će se održati po prvi put ove godine na Fakultetu organizacionih nauka,  14. maja.

Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs.- Farrah Gray

Dušan Tašin

Rođen u Zrenjaninu 1993. godine. Student je četvrte godine na Fakultetu organizacionih nauka, smer – Informacioni sistemi i tehnologije.
Prve IT poslove započinje 2012. kao freelancer. Od juna do oktobra 2014. godine radio je u “Lynup Social” u San Diegu kao front end programer.
Oktobra 2015. godine je angažovan kao student saradnik na Katedri za elektronsko poslovanje.
U martu 2016. osniva startap Balloonera sa još 3 kolege sa ETF-a.
Oblasti interesovanja su marketing, analitika, front end development i razvoj veb aplikacija.

Konstantin Janojlić

Konstantin Janojlić je rodjen u Beogradu 1994. godine. Student je Elektrotehnickog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, smer Racunarska tehnika i informatika.
Vec u osnovnoj skoli se opredeljuje za racunarske nauke, te upisuje Tehnicku skolu, smer Elektrotehnicar racunara. Za vreme skolovanja se takmici iz matematike,fizike,osnova elektrotehnike,elektronike i programiranja, na okruznim i drzavnim takmicenjima, zavrsavajuci skolu kao djak generacije. Za vreme studiranja upoznaje kolege sa kojima osniva startap Balloonera. Iako se bavi pretezno softverom, ljubitelj je primenjene matematike, oblast kojoj planira da posveti dalje skolovanje.

Aleksandar Pajović

Alekandar Pajović je rođen u Beogradu 1994. godine. Paralelno sa osnovnom školom, pohađao je šestogodišnju školu programiranja “SystemPRO” u Beogradu. Nastavio je obrazovanje u Prvoj beogradskoj gimnaziji i sada je student četvrte godine na Elektrotehničkom fakultetu, smer – Elektronika. U 2016. godini priključuje se startapu Balloonera. Oblasti interesovanja su računarska elektronika, dizajn i programiranje embedded sistema, Internet of Things, kao i audio sistemi i elektroakustika .

Stefan Vukobrat i Vladimir Stanković

Stefan je student završne godine FONa. Bio je član Aieseca, a osim studiranja oprobao se i u brojnim studijama slučaja. Radio je u startupu Tulfie, gde je stekao uvid u lansiranje startup-a od nule. Ubrzo nakon toga sa idejom za startup Petguards osvaja drugo mesto na Symorgu 2016. godine. Trenutno u ICT hubu radi na realizaciji projekta Petguards.
Vladimir je student treće godine FON-a .Oblasti interesovanja: tehnološko preduzetništvo i startup-i  , Osnivač startupa PetGuards sa kojim je osvojio drugo mesto na Symorg Startup day-u. Strastveni fotograf, učestvovao  na nekoliko izložbi i objavljivan u nekoliko magazina. Kandidat za majstorsko zvanje u aikido-u.

logo-MD

 

“Greetings from Miracle Dojo. A small indie team made of exceptionaly creative and seriously hardworking young people hailing from the heart of Serbia. Here we are, fueled by our common immense passion for games, ready to devote our careers to crafting awesome content. Enduring whatever may come our way, we will never let down our fellow gamers. Currently we are making games for mobile platforms including Android, iOS and Windows Phone. We strive to make them fully balanced, consistently fun and skill based.”

Vuk Guberinić

 

“Domaći odgovor Uberu lansiran je u Beogradu i uz pomoć profesionalnih vozača i prepoznatljivih automobila nudi i do 50% niže cene prevoza u odnosu na taksiste, kao i plaćanje unutar aplikacije, što ga čini i prvom domaćom aplikacijom koja omogućava i korišćenje PayPala. ”
Ceo tekst pročitajte ovde.

fon-logo=cir=
novost_velika
cargo-final
OeXi9avz

© 2017 All rights reserved fonovcentar.rs

X