Setup Menus in Admin Panel

FONklame 2018 – 11. Festival marketinga

Festival marketinga FONklame ove godine slavi svoj 11. rođendan, a održaće se u periodu od 24. do 31. marta 2018. Možemo slobodno reći da je postao tradicija FONov-og centra, koji u isto vreme ima svrhu da zabavi, ali i da edukuje studente. Sam projekat FONklame zrači kreativnošću i na originalan način uvodi studente u svet marketinga, sa ciljem da pojasni njegov značaj u poslovanju savremenih organizacija.

Ove godine je prvi poziv na projekat obeležila ogromna  antistres bojanka, koja je u cilju borbe protiv stresa i napetosti zbog ispitnih rokova postavljena u holu FON-a.Bojanka  je obojena munjevitom  brzinom, što je našoj ekipi ukazalo na stres koji vlada među studentima. Na ovaj način, studenti su mogli da iskažu svoju kreativnost, koja je bila potisnuta u čitaonici, barem na kratko zaborave na ispitne rokove i opuste se uz bojenje.  Upravo iz tog razloga, ovogodišnje FONklame će obeležiti zabava i emocije, pa će i sama tema projekta biti kreativni marketing.

Otvaranje projekta će biti 24. marta, kada ćete imati priliku da uživate u projekciji velikog broja nezaboravnih reklama. Ove godine, naša ekipa je razmišljala i pokušala da pogodi koja je to tema koja će za svakog prisutnog biti pokretač da #UključiKreativnost i usmeri je na svoja interesovanja. Da li je to ljubav, smeh ili možda rivalitet? Nabolje reklame koje prate ove teme čekaju vas 24. marta, zato ne propustite priliku i dođite da uživate u projekciji, i pokažete nama, ali i sebi šta je to što vas motiviše, i pokreće vašu kreativnost!  S obzirom na to da je antistres bojanka, kao i nagradna igra koja je prati,  naišla na pozitivne reakcije studenata, odlučili smo da pripremimo još neka iznenađenja, koja vas čekaju na samom otvaranju.

Drugi dan projekta nastaviće se u duhu kreativnosti, a biće u vidu edukacije. Predavanja će biti održana na FON-u u sali B103, a biće propraćena izložbom kreativnih marketing radova studenata FTN-a  koji će u vama dodatno probuditi kreativnog genija!

Projekat završavamo u velikom stilu – rešavanjem studije slučaja, u kojoj će svako imati priliku da #UključiKreativnost i iskoristi je da osvoji vredne nagrade.

Nakon takmičarskog dela  I proglašenja pobednika sledi  još jedan deo vredan pomena. Karte od ulaznica, sa otvaranja projekta, biće donirane u humanitarne svrhe ! Nadamo se da će ovaj čin dodati još  novih osmeha celom našem projektu.

Svet čeka da bude osvojen! Svet čeka tebe! #UključiKreativnost !

© 2017 All rights reserved fonovcentar.rs

X