Setup Menus in Admin Panel

Čika Boca je udruženje roditelja, staratelja i prijatelja dece obolele i lečene od malignih bolesti. Na žalost, u Srbiji svake godine oko 350 dece oboli od neke vrste raka. Najčešći rak u detinjstvu je leukemija, što čini skoro trećinu slučajeva, a zatim slede rak mozga i kičmene moždine. Dečaci oboljevaju češće nego devojčice. Stopa preživljavanja u Srbiji je 70 %. U razvijenim zemljama Evrope taj broj je 80 %.

“Lečenje naše dece je dugotrajno, neizvesno, iscrpljujuće i psihički i fizički i materijalno. Roditelji dožive strašan šok kada saznaju dijagnozu svog deteta. Život se preokrene. Prioriteti u životu su sasvim drugačiji nego pre bolesti. Sitnice za koje ste pre bolesti mislili da vam zagorčavaju život, posle izgledaju besmisleno” – kažu Dragana i Vladimir Radulović koji su osnovali Udruženja Čika Boca 2011.godine, nakon lečenja njihov mlađeg sina Miloša od koštanog malignog tumora.

Udruženje pruža deci i roditeljima psihološku i psihosocijalnu podršku, daje neophodne informacije kada je lečenje u pitanju. Već godinama realizuje i nekoliko značajnih programa u cilju osnaživanja lečene dece na koju proces lečenja ostavlja trajne posledice. Ti programi su “Povratak u školu”, Radio “Mladice”, kao i kamp jedinstven u Srbiji “Mi možemo sve”.

Sredstva potrebna za rad udruženja vrlo su visoka i godišnje je Udruženju za osnovno funkcionisanje neophodno oko 3, 5 miliona dinara. Zato je svaki prikupljen dinar i više nego dobrodošao, a Vas pozivamo da se pridružite kampanji i postanete deo naše priče.

Posetite i sajt Udruženja Čika Boca http://www.cikaboca.org/ i saznajte zašto nam treba upravo Vaša pomoć.

Možete nam se pridružiti kupovinom majica sa logom Udruženja ČIKA BOCA. Ono što nudimo Vama kao kompaniji koja želi da pomogne i uključi se u ovaj humani projekat jeste štampanje Vašeg loga/slogana na istu tu majicu.

Svaku kupljenu majicu Vam dostavljamo, te je možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlene… Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovisaćemo Vašu kompaniju i prikupiti novac za obolelu decu.

Zašto nam je važno da što više majica pustimo u opticaj kroz celu Srbiju?

Osnovna nit vodilja ove kampanje jeste da uključimo što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način širiti svest o potrebi pomaganja, kao i o mogućnosti uključivanja u projekat Udruženja Čika Boca i Boost Team- a i pomaganja deci oboleloj od raka.

 
Cena jedne majice je 995 dinara+ pdv, a možete se uključiti kupovinom neograničenog broja majica. Kupovinom 10 ili više majica, Udruženje ČIKA BOCA uvrstiće Vas na spisak sponzora/donatora na svojoj internet stranici.
 
Porudžbinu možete ostvariti putem e-maila dragana.boostteam@gmail.com ili putem broja telefona 066/220-242.
 

 

 

 

 

 

 

 

U nadi da ćete kupovinom majica pomoći dečici oboleloj od raka i bar malo im olakšati teško detinjstvo.

2018-04-19

0 responses on "Čika Boca"

Leave a Message

Your email address will not be published.

10 + 13 =

© 2017 All rights reserved fonovcentar.rs

X